Hoe u een betere levensduur van de Galaxy S5 kunt krijgen in de Ultra Power Saving-modus

Schrijver: Monica Porter
Datum Van Creatie: 14 Maart 2021
Updatedatum: 1 Kunnen 2024
Anonim
Decay of Logos Review (German, english subs) Action RPG with Zelda & Souls elements in the test
Video: Decay of Logos Review (German, english subs) Action RPG with Zelda & Souls elements in the test

Tegenwoordig hebben smartphones zoals de Samsung Galaxy S5 enorme schermen, snellere processoren voor apps en gaming en zitten boordevol functies. Eén ding waar we echter constant zorgen over horen, is hoe dat de levensduur van de batterij beïnvloedt.


De gloednieuwe Samsung Galaxy S5 is al minder dan een maand beschikbaar, maar we krijgen nu al een stortvloed aan vragen van gebruikers en potentiële kopers over enkele van de hoog aangeschreven functies op de nieuwe telefoon.

Lezen: 5 beste portemonnee-hoesjes voor de Samsung Galaxy S5

Toen ze in februari op het podium werd aangekondigd, introduceerde Samsung graag een nieuwe functie, de Ultra Power Saving-modus, met de belofte dat je smartphone dagenlang meegaat. Natuurlijk heb je geen volledig functionerend apparaat, maar de functie kan van pas komen, om nog maar te zwijgen van het redden van een leven in geval van nood. Voor diegenen die het wel of niet weten over de Ultra Power Saving-modus op de Galaxy S5, lees verder voor meer informatie en hoe je het zelf kunt activeren.



In essentie biedt de Ultra Power Saving-modus een ervaring die je smartphone beperkt om alleen de basis te bieden, maar je een apparaat achterlaat dat mogelijk langer dan 10 dagen meegaat met één lading. De standby-tijd en gebruikstijd zullen verschillen, maar dit kan van pas komen tijdens het kamperen of vele andere scenario's.


In de modus Ultra Power Saving wordt de telefoon in de grijs-wit zwart-witmodus gezet en worden de meeste functies uitgeschakeld. Gebruikers kunnen het apparaat echter nog steeds als een "slimme" telefoon gebruiken en samen met oproepen, sms-berichten en e-mails kunt u ook op internet surfen en zelfs op Facebook voor die sociale vlinders.

Samsung beweert dat zelfs 5% levensduur van de batterij bijna 8 uur (of 's nachts) stand-by zal blijven als u de Ultra Power Saving-modus gebruikt. Dit is uitermate handig voor die nachten dat u geen oplader heeft tijdens het kamperen en vooral in geval van nood. Hier is een korte video voor een visuele uitleg over wat het biedt en hoe je het kunt inschakelen.

Zoals u kunt zien, wordt de telefoon een basistelefoon, maar biedt deze nog steeds webbrowsing en een paar andere belangrijke aspecten. Locatie, GPS, kleuren en vele andere sensoren en functies zijn allemaal uitgeschakeld. Veel gebruikers zijn dol op alles wat de Galaxy S5 te bieden heeft, maar als je ze niet nodig hebt, of in een bocht zit, kan deze Ultra Power Saving-modus echt van pas komen.


Dus hoewel de telefoon niet erg handig is, biedt Samsung wel een paar belangrijke functies om nog steeds toegankelijk te zijn, hoewel ze de levensduur van de batterij beïnvloeden. WiFi kan nog steeds worden ingeschakeld en gebruikt voor een snellere verbinding, Bluetooth is in opties en gebruikers kunnen nog steeds de helderheid, het volume en beltonen regelen. Dat is het dan ook, want al het andere wordt uitgeschakeld om uw apparaat dagen en dagen aan te zetten in plaats van uren.

Lezen: Hoe een screenshot te nemen op de Samsung Galaxy S5

Hoewel de video hierboven alles perfect duidelijk had moeten maken, zullen we ook precies zien hoe je dit zelf weer kunt inschakelen. Als je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden gaat, is dit een truc die je naar snelle instellingen leidt, in plaats van de reguliere pulldownbalkopties voor meldingen. Selecteer gewoon de "U. Het pictogram "Energiebesparing" en selecteer "OK" om deze modus in te schakelen. Het is zo eenvoudig, en slechts een paar stappen verder.

Gebruikers kunnen echter ook via het normale menu naar het instellingenmenu gaan om de Ultra Power Saving Mode in te schakelen. Trek de meldingsbalk naar beneden en tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Vanaf hier zie je een lijst met pictogrammen en instellingen. De rechteronderkant moet een groen batterijpictogram hebben met het label "Energiebesparing".



Instellingen> Energiebesparing> Modus Ultra Power Saving> Veeg naar AAN> selecteer OK

Eenmaal geselecteerd, krijgt u een pop-upvenster te zien waarin u wilt overschakelen naar de energiebesparingsmodus. Dit wordt op prijs gesteld, aangezien het meer dan een paar seconden duurt voordat uw apparaat overschakelt. Zodra complete gebruikers het grijs-schaal display zullen opmerken, en al die populaire functies zijn verdwenen. Het draait echter allemaal om het behoud van de levensduur van de batterij.

Moet je dit gebruiken?

De Samsung Galaxy S5 heeft een prachtig 5.1-inch 1080p HD-scherm, een vingerafdrukscanner in de thuisknop voor betere beveiliging, een geweldige 16 megapixelcamera en de nieuwste versie van Android. Het is een van de beste Android-apparaten en smartphones die beschikbaar is in 2014, maar niets van dat alles werkt als dit eenmaal is ingeschakeld.

Uiteraard is de Ultra Power Saving-modus niet iets dat consumenten dagelijks zullen gebruiken, dus of kopers deze functie al dan niet gebruiken, is geheel aan hen. Als u een betere batterijlevensduur wilt tijdens roadtrips, kamperen, late avonden of in noodgevallen, is de Ultra Power Saving-modus de perfecte oplossing. Als u gewoon op zoek bent naar een betere batterijduur, zonder functies te verliezen, is een langere batterijaankoop misschien een betere optie.

Ultra Power Saving-modus is zeker niet ontworpen om dagelijks door gebruikers te worden gebruikt, maar velen zullen het handig vinden in bepaalde situaties.Probeer het eens op je volgende vakantie, je zult verbaasd zijn hoe lang de Galaxy S5 nog maar één keer kan opladen.

De foutmelding 'Pakketbetand i ongeldig' kan verchijnen al er een probleem i tijden het downloaden of bijwerken van een app. Het kan zelf voorkomen bij geavanceerde martphone zoal de amung Gal...

Een bevriezingprobleem in alle varianten van Android-apparaten komt vaak voor en veel gebruiker klagen erover. Hoe krachtig uw apparaat ook i, er i nog teed een kan dat dit oort problemen zo nu en dan...

Populaire Artikels